Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bačić mora uspjeti, ljudi u kontejnerima nisu poželjna scena za predizbornu kampanju

20.02.2023. u 21:42

Obnova nakon potresa debelo je zapela. Nove zamjenske kuće može se izbrojiti na prste dvije ruke. Debelo je zapelo u procedurama, u birokraciji, u propisima, u političkoj volji, u povlačenju EU novca

Ključne riječi

Komentara 4

TA
Tarantula
07:21 21.02.2023.

Oporba, potres u Turskoj te ilegalna kupovina djece u Zambiji su krivi za sporu obnovu!

DU
Deleted user
17:24 27.02.2023.

EU novac je vlada,jos prije godinu dana "povukla"iz EU fonda za obnovu Banovine i Zagreba,ali taj novac se cuva za HDZ biracei socijalni mir kojim vlada HDZ-a splacuje svojim clanovima i biracima,te laznim braniteljima,zamisli samo apsurda,moj clan obitelji u Petrinji,je prilikom potresa,imao crvenu naljepnicu,na kuci,pa je pola godine kasnije,osavnula zuta,te je poceo sam obnovu iz vlastitog dzepa,dabi mu u sjecnju ove godine,jedno jutro osavnula zelena naljepnica,a kuca je jos u krsu i rasulu,dabogda onima koji su te novce pohapali za obnovu,to isto dozvjeli.....

DU
Deleted user
22:20 20.02.2023.

S kojim će to sredstvima i kojom građevinskom operativom izvesti? Možda što i naprave ako se Bruxelles smiluje i pokloni par stotina milijuna €.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije