Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODRŠKA MILANOVIĆU
Povratak na članak

Bačić komentirao Vrdoljakovu izjavu: 'HNS je ovlašten sam odlučiti koga će podržati'

Ali, ako je povijest učiteljica života, a trebala bi biti svima nama, podsjećam da je njihov zajednički nastup na parlamentarnim izborima rezultirao odlaskom Zorana Milanovića iz politike. Vjerujem da će o tome obojica razmisliti prije nego što dođe do takve kandidature, rekao je Bačić.

Komentari 4

BE
bendzola
14:49 01.03.2019.

svakogdana - svećenik nije Che Guevara da ide ratovat protiv kriminalaca... Bolje pitaj gdje je Hr pravosuđe, okani se ti svećenika... Njihovo je da ispovjedaju kriminalce kad im savjest prodadi a ne da se bore protivn njih... A di je Gotovina? Hrani tune i plaća porez... A di si ti? kolko si ti poreza ovoj državi platio?

VL
AR
Arger
12:48 01.03.2019.

HDZ.....padate

VL
OK
okvals54
14:05 01.03.2019.

Izgleda ,ovim nazovi novinarima Murganicka je kriva sto ove zime nije bilo snijega.Nism obozavatelj ni Murganicke ni ovakvog HDZ-a,ali sto je previse ,previse.Ovi nazovi novinari su sljam ,dno dna.Moralnije su one "dame"pod zidom nego oni.

VL
SV
svakogdana
13:40 01.03.2019.

a kad je ovdje napišem da je cilj stvarnih gazda hdz-a,škegre i ostalih apostola potjerat narod,pustu imovinu uzet za kunu i preprodat strancima dobijem hrpu minusa i negativnih komentara. gdje su te moralne vertikale u našem društvu, košić,uzinić,, bozanić,metličić,niko i njegov brat robert također,gotovina... most su izbacili iz vlade jer kao nisu izrazili kolegijalnost prema ministru mariću a oni se dok su bili u koaliciji s mostom iza leđa dogovarali s prdoljakom, isti DANAS PODRŽAVAJU MILANOVIĆA IAKO SU NA KONFERENCIJI PUŠTALI VIDEO DA SU izbornu kampanju obilježile uvrede manjinama koje je izrekao milanović. gdje je košić da napiše status poput onoga o petrovu,ah da šuti jer je kler svu braću uhljebio preko hdz-a a zauzvrar ekonomska vijeća pretvorio u bankomate a oltar u radio milevu kopalu i ekipi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.