Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traže počinitelja

Bačena eksplozivna naprava pred autosalon, oštećeno više automobila

eksplozija Škorpikova
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
06.01.2014.
u 12:46

Netko je u subotu bacio eksplozivnu napravu ispred autosalona u Škorpikovoj ulici u Zagrebu.

Netko je u subotu bacio eksplozivnu napravu ispred autosalona Porsche leasinga u Škorpikovoj ulici u Zagrebu.

U eksploziji je oštećeno nekoliko automobila, a za počiniteljem se traga. Šteta još nije utvrđena, a u zagrebačkoj policiji kažu da je eksplozivna naprava, pred autosalon bačena 4. siječnja između 20.30 i 21 sat.

Da je naprava bačena, policiji je dojavljeno sljedeći dan oko 12 sati. Svi detalji događaja još se uvijek utvrđuju, a oštećeni automobili vlasništvo su spomenutog autosalona.

>>Dječak jedva preživio eksploziju. Krhotine metala zarile su mu se u trbuh

Komentara 2

SK
sladja_kava
19:29 06.01.2014.

Da je naprava bačena, policiji je dojavljeno sljedeći dan oko 12 sati. Svi detalji događaja još se uvijek utvrđuju, a oštećeni automobili vlasništvo su spomenutog autosalona. ps:a pravi vlasnik je neki komunisticko hazedovski patrijota zvani tajkun hihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije