Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrao novac i plazmu

Bacač bombe na policiju u Solinu prijavljen zbog provala u kafiće

'policija_Arhiva VL_Crn_0502'
'Photoshop'
21.07.2012.
u 12:44

Nakon pljački Toni Munivrana (19) skrivio je i prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

Devetnaestogodišnji Toni Munivrana koji je prije dvije godine bacio bombu na policijsku postaju u Solinu, a prije dva mjeseca u prometnoj nesreći usmrtio Marka Bulovića, kazneno je prijavljen i zbog dvije provale u kafiće koje su se dogodile prije nego što je izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginuo mladi Bulović.

Toni je u noći sa 17. na 18. travnja provalio u kafić BMW u Solinu iz kojeg je ukrao oko 3 tisuće kuna, a u noći sa 24. na 25. travnja provalio je u kafić Araneo u Ulici Antofagaste u Splitu. Iz njega je uzeo oko 2 tisuće kuna i plazma televizor.

Toni Munivrana je bombu na parkiralište policijske postaje u Solinu bacio u listopadu 2010. godine., a u eksploziji, na sreću, nitko nije ozlijeđen, no oštećeno je više službenih i civilnih vozila. Tada je rekao kako se \"igrao\" s bombom. U jednom trenutku izvadio je osigurač i od straha da mu ne eksplodira u ruci, bombu je bacio. U svibnju ove godine vozilom marke BMW naletio je na Fiat Uno za čijim se upravljačem nalazio Marko Bulović koji je preminuo na mjestu nesreće.

Komentara 4

IP
info_punkt
16:40 21.07.2012.

zašto je čovjek koji je bacio bombu na policiju godinu dana kasnije slobodno vozio auto i zgazio čovjeka? jesu li ga bar prekršajno kaznili 300 kn za bacanje bombe i još 300 kn za gaženje?

EU
EUfan
21:45 21.07.2012.

U Americi bi dobio 30 godina.

AN
Andreeejjj
21:54 21.07.2012.

U kojoj mi banana drzavici živimo, ajmeeeeeeeeeeeeeeee bljakkkk i fuuuuj!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije