Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživaju u Dubrovniku

Bablje ljeto: Njima ni kupanje krajem listopada nije tabu!

Dubrovnik (1)
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/10
21.10.2013.
u 14:59

U 14 sati je najviša temperatura od 25 stupnjeva Celzijevih izmjerena u Metkoviću, dok je 24 bilo u Makarskoj, na Mljetu i u Belom Manastiru.

Kupanje krajem listopada je nemoguće? Ne misle tako brojni ljudi koji su danas toplo i sunčano vrijeme iskoristili za uživanje u moru na dubrovačkoj plaži Banje.

Bablje ljeto u pravom smislu te riječi je danas vladalo na jugu Hrvatske, a toplo je bilo i u ostatku države. U 14 sati je najviša temperatura od 25 stupnjeva Celzijevih izmjerena u Metkoviću, dok je 24 bilo u Makarskoj, na Mljetu i u Belom Manastiru.

Jedan stupanj manje izmjeren je u Bjelovaru, Dubrovniku, Hrvatskoj Kostajnici, Osijeku, Pločama, Požegi, Slavonskom Brodu, Vinkovcima, Virovitici, Vukovaru i Zagrebu. Temperatura mora u 14 sati u Dubrovniku i na Hvaru je bila 21 stupanj Celzijev. Hrabrijima sasvim dovoljno toplo za listopadsko kupanje.

>>Ovako izgleda kada se Rusi iz podmornice odluče na kupanje

>>Tko kaže da je ljeto gotovo? Bačvice pune kupača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije