Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

B2Run je place to be! Otkrijte najbolji teambuilding za one koji trče, hodaju, ali i „samo“ navijaju

B2Run
Foto: Promo
1/3
22.08.2023.
u 11:16

Zahvaljujući vrhunskoj organizaciji, zabavi prije i poslije utrke, networkinu i druženju s kolegama, ali i konkurencijom, B2Run je među najtraženijim teambuilding eventima u Hrvatskoj

Fantastična stvar kod trčanja je da svatko podržava svakoga. Kultura trčanja nije „zero-sum game“, što bi značilo da ako jedan ima više, netko drugi će imati manje. Svatko može poboljšati svoj učinak i sve je transparentno; odmah se vidi rezultat, tko se pripremio i tko je dao sve od sebe.

No, kakve to točno veze ima s team buildingom?

Trčanje može biti upravo to – sjajan team building za sve. Kada govorimo o organizacijama, tim je najmanja jedinica za stvaranje dodane vrijednosti, a pojedinac daje svoj doprinos. Danas, u dinamičnom okruženju, pojedinac ne može imati dovoljno znanja, vještine i kapacitete, za stvaranje rezultata, no B2Run, s naglaskom na timske rezultate, šalje poruku o značaju timova i daje svoj doprinos organizacijama.

Taj se doprinos vidi u komunikaciji i jačanju neformalnih veza koji u kompanijama počinju tjednima, a kod nekih i mjesecima prije samog događaja. Mreža koja se stvara među ljudima pomaže brzoj adaptaciji kad situacija to zahtjeva, pa prilike za sudjelovanje u aktivnostima koji potiču tu bliskost i komunikaciju valja njegovati.

Foto: Promo

Tko sve može sudjelovati?

B2Run na jednom mjestu okuplja zaposlenike kompanija i institucija, koji udruženi u timove brane boje svojih organizacija i grade timski duh. Prijaviti se mogu:

  • ​zaposlenici kompanija iz privatnog sektora

  • zaposlenici javnih institucija i agencija

  • zaposleni u obrtima koji imaju više od 3 zaposlene osobe

Foto: Promo

Traže se i navijači!

Pet kilometara, koliko je duga B2Run utrka, idealna je dužina, jer omogućuje i onim sudionicima koji još nisu otkrili čari trčanja da prođu stazu, pa makar hodajući. No, ako ste više za bodrenje i navijanje za svoju ekipu, prijavite se kao navijač. Izradite kreativne natpise, pripremite koreografiiju ili navijačku pjesmu i odvedite svoj tim lakše do cilja.

B2Run je place to be! Priključite se desecima tisuća ljudi koji su dio B2Run Hrvatska obitelji, OVDJE prijavite svoj tim trkača i/ili navijača i vidimo se u Zagrebu 14. rujna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije