Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskratili informacije
Povratak na članak

AZOP: MVEP krši europsku uredbu o privatnosti

Obrada osobnih podataka nije povreda privatnosti ako se radi o zaposlenima u tijelu javne vlasti

Komentari 4

FT
feel_the_coruption
11:24 14.06.2018.

Sakrivanje korupcije u ministarstvima je postala dnevna rutina...Kradu svi, od čistačica do ministra. Hdz, sdp, hns sve redom bagra ovisnika o proračunu...Takvi se ne iseljavaju, jer bi za svoje kriminalne radnje u nekoj uređenoj zemlji odavno bili u zatvoru...

VL
GR
grebza
11:40 14.06.2018.

Da ste ikada čuli da je netko iz ministarstava, ureda, agenija, drzavnih firmi snosio odgovornost ikada i za išta. Oni su odavno nedodirljiva kasta na koje se ne odnose nikakva pravila i odredbe.

VL
Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
11:24 14.06.2018.

Pa ......ako se radi o dvije ministarke....pusić i pejčinović-burić ....sve bi moralo biti transparentno kao kod ministarke obuljen... čemu sumnja.....

VL
Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
12:35 14.06.2018.

Ugledajte se u BORG i mailovima sve transparentno učinite dostupno javnosti! Ja se kladim na Todorića da otkriva INDEX-u mailove!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.