Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamska zajednica
Povratak na članak

Aziz Hasanović novi hrvatski muftija

Ef. Hasanović posljednjih je godina bio Omerbašićev zamjenik i desna ruka, pa se očekuje da će Hasanović nastaviti politikom dijaloga i suradnje poput njegova prethodnika.

Komentari 10

Avatar sawanah
sawanah
15:31 09.06.2012.

Čestitke g. Hasanoviću kao i IZH na pravom izboru. Često sam ga slušao na TV i mislim da je doista prava osoba za novog hrvatskog muftiju.

VL
DE
Denisowich
15:43 09.06.2012.

Novom hrv-muftiji srdačne čestitke i najbolje želje za uspjeh u radu.

VL
UN
U načelu
16:33 09.06.2012.

Htjedoh samo iskazati svoje poštovanje gospodinu Omerbašiću,pametan i krasan čovjek koji me oduševio pojedinim izjavama, a novom muftiji gospodinu Hasanoviću čestitka s nadom da će biti dostojan zamjenik gosp. Omerbašića.

VL
OD
oltar domovine
19:22 09.06.2012.

09.06.2012. u 16:33h baloon je napisao/la: Htjedoh samo iskazati svoje poštovanje gospodinu Omerbašiću,pametan i krasan čovjek koji me oduševio pojedinim izjavama, a novom muftiji gospodinu Hasanoviću čestitka s nadom da će biti dostojan zamjenik gosp. Omerbašića. ps:svaka cast pravi covjekek i muftija cestitam

VL
BK
B Kosa
20:42 09.06.2012.

Cetitka ef Hasanovicu na izboru. ef Omerbasicu sretno u mirovini bio je dobar i cijenjen u svome ispravnom radu posebno zelio je srecu hrvatskoj drzavi i narodu i saradivo sa vlasima i dobar prijatelj sa kardinalom Kuharicem

VL
AN
Antidominium
22:28 09.06.2012.

Iskrene čestitke nas razumnih koji podržavamo, ovih drugih koji svašta piskaraju neka nastave, jer budala je bilo i bit će.

VL
AG
Agramer198
22:30 09.06.2012.

Ne budite zadrti, ovi pitomi europski muslimani imaju s onim bradonjama na Bliskom istoku isto toliko veze koliko i Čačić s poštenjem...

VL
M3
Miške 3
07:16 10.06.2012.

Hrvatski muslimani su primjer i uzor dobrog suživota u Hrvatskoj. To treba posebno zahvaliti i Šefku Omerbašiću. Hvala vam na tome g. Omerbašić i želim isti put vašem nasljedniku.

VL
JA
jamama
09:24 10.06.2012.

Poštovani ef. Hasanović želim Vam od srca puno uspjeha jer naslijedili ste jednog velikog čovjeka. Od srca se nadam da ćete nastaviti putem koji je on iscrtao i uhodao i da Vam se neće desiti kao nama koji smo poslije živućeg sveca uzoritog blagopokojnog kardinala Kuharića dobili uzoritog Bozanića. Budite ponosni na svog predhodnika !!!!!!!!!! A Vama efendija Omerbašić hvala na svemu ! posebno Vam hvala na prijateljstvu koje ste gajili prema našem blagopokojniku. Sada uživajte u zasluženoj mirovini sa svojim obitelji.

VL
MA
martinis
10:35 11.06.2012.

Islamskoj zajednici želim da nastavi putem kojim je krenula, putem dijaloga, napretka i razuma te da složno s vjernicima ostalim vjeroispovijesti izgrađuje Lijepu Našu Hrvatsku. Im tome već nekoliko mjeseci kako sam išao malo biciklom do Borovja vidjeti malo džamiju i iznenadio sam se kako je to prelijep i kvalitetan kompleks, morat ću uskoro opet kad se izgradi spomenik muslimanima palima u Domovinskom ratu, mislim da je izgradnja sada već pri kraju. Htio bih da tim putem krene i Islamska zajednnica u BiH, no ona je neka druga priča. A što se tiče pravoslavlja u Hrvatskoj, san mi je dočekati osnivanje Hrvatske pravoslavne crkve pa da već jednom prestane politička uloga SPC-a.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.