Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cardiff
Povratak na članak

Azilanti moraju nositi narukvice da dobiju besplatan obrok

Konkretno, izbjeglice da bi mogle dobiti besplatan obrok moraju nositi crvenu narukvicu, zorno pokazuje fotografija objavljena u The Guardianu, koji je otkrio aferu.

Komentari 9

BO
boovuu
15:40 25.01.2016.

Azilanti moraju nositi narukvice da dobiju besplatan obrok --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ma kakve narukvice.njih skinu kad hoće. ugradit im čip da se može pratiti njihovo kretanje. neki bi se brzo vratili u svoju zemlju.

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:39 25.01.2016.

U cemu je problem ? Pa normalno da mora imati nekakvu identifikaciju da dobije obrok koji inace nije besplatan jer je netko to umjesto nosaca narukvice platio, a netko mu ga je I servirao, a ti ljudi nisu "besplatni". Je li novinar koji je prepisao ovaj clanak radi besplatno ili nosi "iskaznicu VL-a" zato da bi bio placen (strava I uzas, covjek prisiljen nosti iskaznicu s svojom slikom). Nista ne pada s neba jer da je padalo s neba , nebo postoji I u Siriji, nije radi toga trebao dolaziti u Europu.

VL
AA
aabbcc
15:43 25.01.2016.

Neka dobro cuvaju naruknice da im narod ne pokrade.

VL
DU
Deleted user
17:23 25.01.2016.

Za sve je kriva ustaška guja koja je iz njedara bledunjavog lignjuna-tog tužnog i netalentiranog glazbenika dogmizala čak do uvijek nam prijateljske Britanije. Pusićke, ostoje, kize, pupovci. žbanićke, teršeličke, platforma 112,...zbor i u boj za narod azilantski svoj !

VL
ZH
zhecko
21:39 26.01.2016.

Svi bi htjeli gratis klopu !!

VL
TO
tokito
21:28 25.01.2016.

ne lice uopce na muslimane,tetovirani ,,,,,,,,,,,,,,,,,, vise slice na latino ili rumune

VL
ST
stojance
21:42 25.01.2016.

tokito jajve to veze ima sada blablabla, pa ni oni u njemackoj zbog kojih se zenice plase nisu drugacije glave to ne rade muslimani,,,,, ali su sada sve izbjeglice i aziltrazioci "sirijci"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.