Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
taksijem do granice

Azilanti iz Kutine krenuli prema Italiji, zaustavljeni u Istri

'25.08.20125., Split -  Policija je potvrdila da je pronasla tijelo nestale meksikanke Selene Margarit Graciano Macedo plitko zakopano na mjestu Pod Kosom, oko 300 metara od vrha Marjana, a u blizini
Ivo Čagalj/Pixsell
04.09.2012.
u 14:58

Četvorica mladih Afganistanaca putovala su vlakom, autobusom i taksijem. Nije im uspjelo

Buzetska je policija poremetila plan četvorice državljana Afganistana da ilegalnim prelascima granice dođu do Italije. Riječ je o mladićima u dobi od 18, 21, 23 i 25 godina koji su u Hrvatskoj zatražili azil te su bili smješteni u prihvatilištu u Kutini.

>> U šumi blizu granice uhićena skupina Afganistanaca s djecom

Mladići su jučer poslijepodne iz Kutine vlakom krenuli prema Zagrebu, odakle su nastavili autobusom do Rijeke. Ondje su unajmili taksi te pokušali doći do granice sa Slovenijom, a krajnji cilj bila im je Italija.

Strance su policijski službenici u zaštiti državne granice zatekli oko 0.30 sati u taksiju riječkih registarskih oznaka na županijskoj cesti Mune – Vodice na području Lanišća. Zbog kršenja Zakona o azilu danas ih očekuje Prekršajni sud.

>> Azilant: Ne znam što mi je sa ženom i djetetom u Afganistanu

Komentara 1

GU
Gustavo
16:16 04.09.2012.

Vidjeli i oni da im nema ovdje života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije