Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TSAI ING-WEN
Povratak na članak

Azijska čelična lady: Vodi zemlju bogatu poput Njemačke i poručuje Kini: Ne želimo komunizam

Tsai se zauzela za proaktivan razvoj tajvanske industrije, brigu o sigurnom društvu, osiguravanju nacionalne sigurnosti i jačanju demokracije tijekom svoga četverogodišnjeg mandata, a pritom je nezaposlenost srušila ispod četiri posto.

Komentari 5

PA
pablo35
18:56 29.05.2020.

Uspješno su se borili s Covid-19 zato što znaju da se ne smije vjerovati kineskim službenim informacijama, u koje je ostatak svijeta naivno povjerovao.

VL
IM
Immanuell
18:17 29.05.2020.

Daleki Istok, baš sve zemlje, puno su discipliniranije i stanovništvo im je samosvjesnije nego u ostalih zemalja. Ipak pomaže u znatnoj mjerj što je Tajvan otok i može se izolirati. Nasuprot tome, recimo V. Britanija je također otok, ali zapadnjaka naviklih na neograničene slobode i tzv ljudska prava i doživjeli su katastrofu koja još uvijek traje.

VL
Avatar KimberlyXC74
KimberlyXC74
23:19 29.05.2020.

w​​w​​w​​.​k​i​​s​s​t​​o​​k​​.​​c​​o​​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.