Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europski povjerenik
Povratak na članak

Avramopoulos: Komisija ne daje "olako" ocjene o spremnosti za Schengen

Komisija je objavila dokument pod nazivom "Komunikacija Komisije Europskom parlamentu i Vijeću o verifikaciji pune provedbe schengenske stečevine od strane Hrvatske"

Komentari 6

SV
SveJeUzalud
19:47 22.10.2019.

.....srbi su čuvali evropu pa su naselili Kordun i Baniju....i branili....tuđu zemlju.............sada hrvati brane europu..... tuđu zemlju od migramata...sad mi čuvamo srbe....i europu...

VL
BA
Barbasmora
19:14 22.10.2019.

Porast ilegalnih izbjeglica iz hrvatske u schengen je ove godine blizu 200%. Zato nije tajna da su francuska, slovenija, njemacka, nizozemska...pa i austrija, svedska...jasno dale na znanje da nema hrvatske u schengenu dok u praksi necemo imat granice sa bih ( i druge) pod nadzorom. Bugarska i Rumunjska vec godinama imaju zeleno svijetlo ali nisu ni blizu schengenu.

VL
IK
ikbmibm
19:32 22.10.2019.

Hrvatska - Antemurale Cristianititis od 1519 /papa Leo X ,banu i biskupu Berislaviću. Povijest se ponavlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.