Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova snimka

Avion Transasia promašio je zgrade za manje od metar!

avion
Foto: screenshot/youtube
1/2
11.02.2015.
u 10:56

U avionskoj nesreći preživjelo je 15 putnika, a najmanje 40 ih je poginulo. Ronioci još pokušavaju pronaći tri nestale osobe, a spasilačka služba vjeruje da bi mogli biti zarobljeni u mulju rijeke

Pojavila se nova dramatična snimka pada aviona Transasia na Tajvanu prošle srijede. Nadzorne kamere 21-katnog nebodera pokraj rijeke Keelung pokazao je kako je avion koji je pao svega nekoliko minuta nakon što je poletio s areodroma Songshan u Taipeiu, promašio zgrade za manje od metar, piše Euronews

U avionskoj nesreći preživjelo je 15 putnika, a najmanje 40 ih je poginulo. Ronioci još pokušavaju pronaći tri nestale osobe, a spasilačka služba vjeruje da bi mogli biti zarobljeni u mulju rijeke.

Piloti Transaisa Airwaysa pohađaju vježbe s ciljem svladavanja prepreka u rukovanju avionom kada otkaže motor budući da su poodaci pokazali da je to bio razlog pada aviona.

Diljem Tajvana podignute su zastave na pola koplja u znak žalosti. Tri tijela žrtava otpremljene su u Kinu kako bi mogli biti pokopani u rodnom kraju. 

>> U padu zrakoplova poginulo 47 osoba: Vatru ni jaki pljusak nije uspio ugasiti

Komentara 1

BL
Blomberg
12:19 11.02.2015.

Evo opet vecernjakova -patka- avion promasio zgrade za samo metar nudi se video koji ne radi kao i obicno u vecernjem. Zasto urednik novina ne makne cjeli clanak ako taj clanak ne radi kako treba.? Isto vrijedi za razne videone video snimke na kojima nema prijevoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije