Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ava Karabatić ozlijeđena u prometnoj koju je skrivio njezin pripiti dečko

ava karabatić
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/5
14.12.2009.
u 10:53

Splitska manekenka Ava Karabatić (21) lakše je ozlijeđena u prometnoj nesreći koju je skrivio njezin dečko Špiro Miličić (24) koji je vozio neprilagođenom brzinom i to pod utjecajem oko jednog promila alkohola u krvi.

Splitska manekenka Ava Karabatić (21) lakše je ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se pred zgradom rektorata Sveučilišta u Zadru dogodila u noći sa subote na nedjelju.

Ava Karabatić rekla nam je kako je srećom sve završilo bez težih posljedica i da je na prometnu nesreću sada samo podsjeća zavoj na oku.

- Hvala Bogu da smo dobro prošli. Vraćali smo se s jednog partija u klubu Satir i mislili se hoćemo li dalje do kluba Maraschino ili kući. I prije izlaska popili smo koju čašicu vina jer smo slavili nekoliko mjeseci naše veze, a kasnije smo u Satiru pili jeger jer je bio jeger-party. Ja sam popila koju čašicu više od Špire, ali nismo bili pijani. On čak nije bi prebrzo vozio, ali dogodio se trenutak nepažnje. Kada smo udarili u taj automobil, otvorio se zračni jastuk i ja sam poletjela prema naprijed i ozlijedila oko. Nije ništa strašno, samo površinska ozljeda, ali kako sam prije tri tjedna skidala laserom dioptriju, liječnik mi je oko zavio i dao mi kapi i mast. Špiro je odmah nakon nesreće pristao na alkotest, a mene su prebacili na hitnu pomoć i u bolnicu - rekla nam je Ava Karabatić dodajući da su Špiri uzeli vozačku na osam dana.

Nesreću je skrivio njezin dečko Špiro Miličić (24) koji je vozio neprilagođenom brzinom i to pod utjecajem oko jednog promila alkohola u krvi. U PU zadarskoj izvijestili su kako je Špiro Miličić, vozeći BMW splitskih registarskih oznaka, zbog prebrze vožnje udario u renault clio u vlasništvu 45-godišnjeg Zadranina koji je bio parkiran nasuprot OŠ Petra Preradovića u Ulici Mihovila Pavlinovića.

BMW se zatim odbio i udario u nosač prometnog znaka te betonsku kuglu. Policija je protiv Špire Miličića podnijela optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.

Podsjetimo, Ava Karabatić, njezin dečko Špiro Miličić i Avina majka optuženi su da su ucjenjivali prof. Živka Nižića zbog njegovih poruka seksualnog sadržaja upućenih Avi Karabatić.

Komentara 20

DU
Deleted user
14:19 14.12.2009.

Ma dajte dosta vise o toj kur*vici! Kaj nememo pametnijih tema i ozbiljnijih problema no sto su ta dva asocijalna stvora????

37
37h1c4l
11:16 14.12.2009.

jel postoji kakva druga njena slika ? u dekolteu možda ? jebiga muško sam ... :DDD

SO
Somelier
12:46 14.12.2009.

gerosimo Nema stas,figuru niti ljepotu, ali ima prezime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije