Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naletjela na vuka

Automobilom usmrtila vučicu na cesti D8 kod Zadra

zadar, vučica
Foto: Željko Mršić/PIXSELL
1/3
19.10.2010.
u 11:08

- Nije čudo što je vučica bila na 20 km od Zadra jer se vukovi dolaskom zime spuštaju u blizinu naseljenih mjesta gdje se mogu nahraniti, a područja s visokim raslinjem koje se ne čisti za njih su kao stvorena - kaže veterinar Vrčić.

ZADAR - U utorak u 9.10 sati na državnoj cesti D8 nadomak Posedarju vozačica osobnog automobila sa zadarskog područja naletjela je na vučicu i usmrtila je. Iz veterinarske stanice u Zadru potvrdili su nam da je riječ o vučici staroj dvije godine i da je uginula odmah nakon što je u nju udario automobil.

- Nije veliko čudo što je vuk bio na 20 kilometara od Zadra jer se vukovi dolaskom zime spuštaju u blizinu naseljenih mjesta gdje se mogu nahraniti, a područja s visokim raslinjem koje se ne čisti za njih su kao stvorena. Vukova je zbog zaštite danas više, a ovako nešto može se očekivati i ubuduće - rekao nam je šef veterinarske stanice u Zadru Tomo Vrčić.

Policijski očevid traje i još nije poznato kolika je šteta na automobilu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:20 19.10.2010.

Sirota zivotinja. Ipak, lijepo je znati da ih ima.

VE
verrmaj
21:43 19.10.2010.

jeli bilo potrebno toliko fotografija nesretne zivotinje , mora da to autora clanka jako uzbudjuje kad vidi krv , pouvre mec !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije