Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZLILO MU?
Povratak na članak

Automobilom se zabio u školski autobus i poginuo

Vozio je prema meni iz pravca Požege i kada je bio udaljen nekih deset metara samo je iznenada skrenuo na moju stranu ceste - ispričao je vozač autobusa.

Komentari 11

Avatar gecdra
gecdra
15:09 04.05.2010.

Ako to nije slikano u engleskoj onda je bus na krivoj strani.

VL
HR
hrco1002
18:13 04.05.2010.

pa vidiš da je vozač autobusa izjavio da je pokušao izbjeć al nije uspio..čovjeku je vjerovatno pozlilo za volanom

VL
DN
drago.novak2904
19:28 04.05.2010.

Ti koji si napisao da nismo u Engleskoj nemoj pisat ništa kad neznaš dobro ćitati sve piše o ćemu se radi!

VL
ZV
zvonevk
19:35 04.05.2010.

Taman sam prolazio nedugo nakon nezgode pa ni meni nije bilo jasno kako se uspio pokojni naći na ogradi a bus skoro cijeli na lijevom kolničkom traku,sve u svemu grozno za vidjeti...

VL
OB
-obrisani-
20:01 04.05.2010.

vidljivo je lijepo da je autobusna lijevoj strani i da je sijekao zavoj,da je vozač autobusa naglo skrenuo autobus bi bio u neprirodnom položaju u odnosu na cestu..netko laže

VL
AK
akil
21:41 04.05.2010.

Kako je ovaj nesretnik vozio,nije za čuditi da je ipak stigao na cilj.Tko želi tako voziti i to voli,nek izvoli.

VL
PO
pozega24
21:48 04.05.2010.

kao prvo, želio bih reći, da nisam na ničijoj strani, ali znam detalje koji su se dogodili. vjerujte, nije kriv vozač autobusa. slika je i mene jako zbunila na prvi pogled, ali kad da ste to vidjeli uživo kako se odvijalo, ne bi povjerovali. vidio sam svojim očima što se dogodilo. ali sami detalji su prestrašni da bi o njima se raspravljalo.

VL
AN
anamih
11:57 05.05.2010.

Pišu da mu je pozlilo,vozač izjavio da je prešao na njegovu stranu,dali mu je za vjerovati,pogledajte fotografiju gdje se nalazi na cesti ,kako mu kotači stoje,zar je to naglo skretanje u lijevo.Pokojnik na žalost ne može ništa više reći,oduzeto muu je svako pravo glasa pa i ono najsvetije ,ŽIVOT,agdje se danas nalazi vozač autobusa,hladi se pićem na sred Pleternice zajedno sa onim gnusom iz čijeg autobusa ispadaju djeca i pogibaju.Gdje je tu moral,odgovornost,suosjećanje s tom obitelji pa makar se on i ne osjećao krivim,možda mu je to Božja kazna da ima čovjeka na duši a on će se sjetiti zbog čega,kad je trebao govoriti istinu pred sucem pravde govorio je same laži,sada neka se nosi s time.

VL
DE
deoderi
15:54 05.05.2010.

Zaista je nezahvalno komentirati nešto samo na osnovu ove fotografije! Vozač autobusa je djelomično pogriješio jer je pokušao izbjeći sudar prelaskom na lijevu stranu kolnika. Koliko mi je poznato, vozači autobusa u pravilu ne bi smjeli raditi ovakve manevre jer voze putnike. Moglo se dogoditi da u jarak sleti autobus sa 50-tak školske djece i da tragedija bude još veća. U ovakvim situacijama autobus jednostavno mora nastaviti svoje kretanje jer odgovara za veliki broj putnika. Ovo je ipak jedna ljudska i instinktivna reakcija vozača autobusa koji je pokušao izbjeći sudar. Imao sam prilike razgovarati sa nekoliko djece u autobusu i svi su tvrdili da je vozač osobnog automobila prešao na njihovu stranu. Poznavajući pokojnika prilično sam uvjeren da mu se u vožnji nešto dogodilo. Ivan je bio jedan izuzetno dobar čovjek, nesklon brzoj vožnji ili bilo kakvim ekscesima. Dragovoljac Domovinskog rata, teško ranjen 1991 kod mjesta Mijači. Zbog toga što su mu otkazali bubrezi, redovito je išao na dijalizu, tako da sigurno nije bio pod utjecajem alkohola. Ovozemaljski život mu nije bio lak, vjerujmo da će mu biti bolje ¨tamo gore¨. Moja suću obitelji Jozić.

VL
PO
pozega24
16:01 05.05.2010.

anamih, znaš li ti da je taj autobus bio pun školske djece? znaš li koliko je potrebno takvom autobusu da stane, da napravi naglo skretanje? pa nije to auto! znaš li ti da su poginuli i vozač autobusa zapravo susjedi? znaš li da je vozač autobusa pobjegao od Bazine jer je Bazina radio kako je već radio?.... očito ne znaš njega ni kao čovjeka, zato nemoj pisati gluposti, molim te.

VL
HI
Hercegovka iz Pule
11:56 06.05.2010.

poznam pokojnika od rođenja.i koliko ga znam bio je dobar čovjek al je bio bolestan. pozega24 govori istinu za razliku od anamiha.al meni svejedno nije jasno kako je auto dospio gore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.