Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U SISKU

Automobilom pijan probio ogradu mosta i sletio na prugu, dvoje teško ozlijeđenih

Prometna nesreća u Sisku
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/9
10.10.2019.
u 10:30

Alkotestiranjem vozača utvrđena je koncentracija alkohola od 1,41 promila.

Noćas, 10. listopada oko pola sata iza ponoći u Sisku, na raskrižju mosta Gromova i Rimske ulice u Sisku, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, od kojih se jedna bori za život.

Naime, 20-godišnjak je upravljao osobnim vozilom našičkih registracija te je, krećući se iz smjera ulice Josipa Jurja Strossmayera u smjeru Zagrebačke ulice i dolaskom do semoforiziranog raskrižja prema Rimskoj ulici, započeo skretanje u desno na silaznicu. Tom prilikom je izgubio nadzor nad vozilom uslijed neprilagođene brzine i stanja ceste, a potom vozilom udario i probio metalnu zaštitnu ogradu mosta te sletio na željezničku prugu.

Prometna nesreća u Sisku
1/9

U vozilu su se kao putnici nalazile dvije muške osobe u dobi od 20 godina i jedan 22-godišnjak. Ozlijeđeni putnici 22-godišnjak i 20-godišnjak su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u sisačku bolnicu, gdje su 22-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 20-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne za život.

Alkotestiranjem vozača utvrđena je koncentracija alkohola od 1,41 promila.

Očevid na mjestu događaja je, uz policijske službenike, vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Protiv vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi se kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st. 2. Kaznenog zakona.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
11:27 10.10.2019.

Opet cijenjeni manjinci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije