Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Automobilom naletjela na školarce koji su čekali autobus, poginulo jedno dijete

nesreća koprivnica
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/4
11.10.2016.
u 09:23

Prema prvim informacijama, vozačica automobila naletjela je na djecu koja su na stajalištu čekala autobus

Jutros oko 7.50 sati u Cvetkovcu kod Koprivnice, na tzv. Podravskoj magistrali, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, izvijestila je policija. Prema prvim informacijama, vozačica automobila naletjela je na djecu koja su na stajalištu čekala autobus za školu, a navodno je smrtno stradalo jedno dijete.

Kako se doznaje poginula je dvogodišnja djevojčica. Otac djevojčice (40) je ozlijeđen i prevezen u bolnicu.

Promet se na tom dijelu ceste odvija jednim prometnim trakom. Policija je na mjestu nesreće i obavlja očevid nakon kojeg će se znati više informacija o uzrocima ove teške nesreće.

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar sniper
sniper
09:52 11.10.2016.

Nema gorega nego kad nastradaju djeca, kada se ovakve stvari dogode onda opet promisliš koliko su sve ostale stvari oko kojih se ljudi danas nerviraju marginalne, jeb.. sanadera, milanovića, plenkovića... ustaše i partizane...

Avatar MarkoHR
MarkoHR
10:02 11.10.2016.

Strašna tragedija, moja sućut bližnjima! Koliko vidim na fotkama s drugih portala, u desnome zavoju vozačica je "uspjela" preletjeti peko lijevog traka sve do proširenja na lijeveoj strani ceste, gdje je autobusno stajalište.

OS
osica
10:11 11.10.2016.

Jadnda djevojčica i obitelj. .... naletjela na djecu. Ja pak mislim " da se zabila" i to prilično jako kad je siroticu usmrtila. Je li bila na "mobitelu ili na mali.....nima" , jer na cesti mislima nije ? Moguće daće da joj je i pozlilo, jer kako normalno vozeći pokositi autobusno stajalište. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije