Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čvor Bosiljevo

Automobilistički as M. Čolak sletio Ferrarijem s ceste, poginula žena

ferrari izgorio
Foto: K. Štedul-Fabac/PIXSELL
1/5
05.11.2010.
u 14:10

Automobil se zapalio, no još se ne zna zašto. Pretpostavlja se da je požar buknuo nakon izlijetanja s kolnika

Jedna je žena poginula u prometnoj nesreći u kojoj je Ferrari sletio s autoceste nedaleko od Bosiljeva. Prve su to informacije nakon nesreće koja se, prema informacijama iz Policijske uprave karlovačke, dogodila u 12.15 sati. Automobil je sletio s kolnika na dionici A6, dva kilometra nakon cestovnog raskrižja Bosiljevo u smjeru Rijeke.

Automobil se zapalio, no još se ne zna zašto. Pretpostavlja se da je požar buknuo nakon izlijetanja s kolnika. Očito je bila riječ je velikoj brzini jer je jedan kotač pronađen čak stotinu metara od mjesta na kojem se automobil zaustavio.

Ferrari je u potpunosti izgorio, a očevid je u tijeku.

Provjerava se mogućnost da su u nesreći sudjelovala dva automobila, osim Ferrarija i Nissan zagrebačkih registarskih oznaka. Navodno su se na kolniku dva automobila sudarila nakon čega je Ferrari sletio s ceste. Prema prvim informacijama Ferrari je vozio naš proslavljeni automobilistički as Marin Čolak, a u požaru koji je buknuo nakon izlijetanja smrtno je stradala suvozačica.

Komentara 47

21
21Century
16:36 05.11.2010.

Kak su rekli jednom za nekog automobilističkog asa: \"Bio je brži od smrti.\"

KR
krilnik2
17:10 05.11.2010.

Automobilisticki ASS!

CU
cunt
15:54 05.11.2010.

jadan Ferrari.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije