Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužva u Karlovcu

Automobil prošao kroz crveno i sudario se s cisternom

cisterna (1)
Marko Prpić/PIXSELL
11.11.2011.
u 13:29

Osim materijalne štete, nije bilo većih posljedica. Vatrogasci su cijelo prijepodne sanirali mjesto nesreće

Zbog sudara osobnog automobila i cisterne u Karlovcu kod ulaza na autocestu, odnosno izlaza s nje, promet je tim dijelom grada otežan.

Nesreća se dogodila oko 9.40 sati kada se vozač osobnog automobila, ne poštujući crveno semaforsko svjetlo, sudario s teretnim vozilom, doznajemo iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave karlovačke.

Srećom, osim materijalne štete, nije bilo većih posljedica. Vatrogasci su cijelo prijepodne sanirali mjesto nesreće jer iz automobila je iscurilo gorivo.

Ključne riječi

Komentara 1

ZE
.zeitgeist.
14:06 11.11.2011.

To je neki robotizirani auto kada je uspio proči kroz crveno i udariti u cidternu? Ili je ipak vozač prošao kroz crveno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije