Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na ipsilonu

Automobil podletio pod kamion, jedna osoba poginula

kamion
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/7
13.01.2015.
u 12:43

Automobil je podletio pod kamion koji se nakon toga zapalio pa su vatrogasci koji su brzo stigli na jesto nesreće požar gasili sat vremena

U sudaru kamiona i osobnog vozila na Istarskom ipsilonu, na dionici Cerovlje - Ivoli, koja se dogodila danas oko 10.30 sati,  poginuo je vozač automobila.

Automobil je podletio pod kamion koji se nakon toga zapalio pa su vatrogasci koji su brzo stigli na mjesto nesreće požar gasili sat vremena. Prema prvim informacijama do stravičnog sudara došlo je kada je automobil iz zasad neutvrđenih razloga skrenuo sa svog kolničkog traka i udario u kamion koji se kretao iz suprotnog smjera, iz pravca Patina prema tunelu Učka.  

Policija obavlja očevid pod vodstvom zamjenika državnog odvjetnika iz Pazina Tihomira Červara, a ova je dionica Ipsilona zatvorena za sav promet.

>> U sisačkoj bolnici preminuo još jedan unesrećeni

Komentara 3

DU
Deleted user
15:07 13.01.2015.

Dionica izmedju Pazina i tunela je prava pista smrti jer debili u jakim autima jure sa 140 i vise km/h. Znalo mi se dogoditi da me preticu kao da stojim iako sam i ja vozio 100-110 km/h! Hvala Bogu da se vozacu kamiona koji nije ni kriv ni duzan nije nista dogodilo!

CR
crni27
23:06 13.01.2015.

Nadam se da je sada na boljem mjestu. Život ga nije mazio.

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
18:12 13.01.2015.

. ..Made in-Nešto nam govori da ova havarija na Istarskom Ypsilonu ima veze sa izjavom"naše nove"predsjednice R.H.sa starom HDZ-ratnohuškačkom retorikom gLLede trećeg Hrvatskog entiteta u Našoj Bosni i Hercegovini. ..PLLOD"INE(New YOYOrk-PEN). ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije