Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća u Vrlici

Opel naletio na 25-godišnjaka, preminuo na mjestu događaja

očevid,policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.08.2014.
u 08:47

Nesreća se dogodila na križanju D1 i ulice Hrvoja Hrvatinića gdje je na 25-godišnjaka naletio osobni automobil Opel Vectra.

Komentara 2

PO
podli
18:01 10.08.2014.

I tako čuvajte se Opela koji voze po svijetu i gaze ljude. Pa valjda je netko upravljao tim Opelom ili je to onaj novi koji ne treba vozača i da, koliko promila je Opel imao u motornom ulju ?

GO
gogs0302
12:31 10.08.2014.

Još jedna nevina žrtva pijanog vozača. Samo se nadam da taj vozač nije moćna osoba, i da se neće izvući sa brojnim olakotnim okolnostima. Npr.tajkun Mačešić- pijan projurio kroz crveno, i usmrtio mladića od 22 god. Već je imao 35 kazni, ali moć i bogatstvo su mu uvijek pomagali, pa ga je i sutkinja Pražetina Kaleb nagradila sa 2 god.zatvora- minimum je 3. Sve dok su kazne minimalne ili nikakve do tad će pijani vozači divljati na cestama i ubijati nedužne sudionike u prometu. Sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije