Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zagrebu
Povratak na članak

Automobil naletio na pješaka dok je prelazio cestu: Hitno je prevezen u bolnicu, svjedoci u šoku

Težina ozljeda mladića na kojeg je u Zagrebu na Ksaverskoj cesti naletio automobil još su nepoznate. 'Više ne znam što moramo napraviti da dobijemo ovdje kamere ili ležeće policajce. Ne znam koja je to brzina bila jer je auto bio devastiran, a ne rade ni semafori', pitaju se svjedoci nesreće

Komentari 3

TO
totorina
03:06 01.04.2023.

to se objavljuje ...ksaver je bitan a Rudes nije aa???

VL
LI
liliZG
11:34 01.04.2023.

alkoholičar za volanom-olakotna okolnost

VL
JF
Jure_Francetić
23:32 02.04.2023.

Nema trenutno veze sa ovim slučajem ali mi je žao što nisam uspio uslikati kretena koji je u rotoru vozeći nekakvog srebrnog mercedesa driftao i radio krugove po kišom namočenoj cesti. Nisam se uspio niti uključit u promet u rotor nego sam iz daljine vidjevši da bočno klizi prema nama ( u autu su bili dvoje djece i supruga ) na vrijeme zakočio i čekao degenerika koji je prebrz i prežestok da se usred rotora ipak izokrene i prepriječi preko ceste jer ipak nije uspio sve napraviti kao u filmu. To se divljanje dogodilo oko 21 sat na rotoru kod Wesgatea.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.