Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naseljeno kurdima

Automobil bomba ranio nekoliko osoba u bazi u Turskoj

turska
Foto: Reuters/PIXSELL
12.04.2016.
u 09:19

Jugoistočna Turska poprište je nasilja od srpnja kada je Radnička stranka Kurdistana (PKK) odustala od primirja a turska je vojska pokrenula sigurnosne operacije

Vozilo napunjeno eksplozivom zaletjelo se u policijsku bazu na jugoistoku Turske, većinski naseljenom Kurdima, pri čemu je nekoliko osoba ranjeno, objavio je izvor iz sigurnosnih snaga.

Dvadesetak vozila hitne pomoći uputilo se na mjesto događaja u gradu Hani, sjeverno od Diyarbakira, kazao je izvor. Eksplozija je bila toliko snažna da su popucali prozori i zaljuljale se zgrade u gradu, kazali su svjedoci.

Jugoistočna Turska poprište je nasilja od srpnja kada je Radnička stranka Kurdistana (PKK) odustala od primirja a turska je vojska pokrenula sigurnosne operacije u kojima su, kako tvrdi, poginule tisuće militanata.

>> Kurdi poručili: Proglašavamo autonomiju na sjeveru Sirije. Turci ogorčeni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije