Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD POŽEGE

Autom uletio u sobu gdje su spavali majka i dijete: ' Da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga'

Prometna nesreća
Foto: pozega.eu
1/4
01.05.2020.
u 09:52

O nesreći znat će se više nakon očevida.

Još ne mogu doći k sebi. Centimetri su nas dijelili od sigurne smrti, a da muž nije radio noćnu smjenu, ubio bi ga u snu – šokirano govori mlada Trnovčanka. 

Mladić iz Trenkova i njegovo društvo odlučili su, unatoč zabrani okupljanja, početi sa slavljem za prvi maj. 

Kako piše Pozega.eu, on je pri povratku kući velikom brzinom iz pravda sela Draga navodno izgubio kontrolu nad vozilom te se za početak zabio u  parkirani Mercedes.

- Od siline udarca vozilo se nastavilo nekontrolirano okretati i rušiti drveće. Nije ga zaustavio ni udarac u “ćupriju” nego tek snažan udarac u novoizgrađeni dom mlade obitelji - kažu svjedoci.

Vozač je, prema neslužbenim informacija prošao s tek lakšim ozljedama. A njega su iz smrskanog automobila morali izvlačiti vatrogasci. O nesreći znat će se više nakon očevida. 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
14:32 01.05.2020.

Sljedečih 10 godina bi radio za mene i kuću, bagra neodgojena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije