Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teže ozlijeđen

Autom udario dječaka na biciklu i pobjegao

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
Autori: amk, bh
22.05.2014.
u 11:30

Vozač se nije zaustavio, nego je otišao svojim smjerom bez da je pogledao kako je mališan.

Policija traga za vozačem koji je u srijedu oko 16.40 sati na Ulici Kralji u Zagrebu naletio na dječaka u dobi od oko 10 godina koji je vozio svoj bicikl.

Nekih 200 metara od kućnog broja 21 nepoznati vozač udario je dječaka dok se mališan vozio uz desni rub kolnika. Dječak je pao te je pritom teže ozlijeđen. Brzo je prevezen u KBC Zagreb gdje mu je pružena liječnička pomoć. Vozač se nije zaustavio, nego je otišao svojim smjerom bez da je pogledao kako je mališan.

Policija moli svjedoke da im se jave na brojeve telefona 01/6530-870 ili 192 sa svim korisnim informacijama oko nesreće.

>>Mopedom udario u vozilo, pao na kolnik i teško se ozlijedio

Komentara 1

JO
jozomali
18:26 22.05.2014.

ćaću mu i mater kaznit maksimalno...zbog toga što su odgojili mamlaza...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije