Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marinovo

Automobilom sletio u more, ronioci su izvukli tijelo

nesreća
Foto: Dubrovački dnevnik
1/2
08.11.2014.
u 09:31

U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 1.55 Sati dogodila u Staroj Mokošici u Mirinovu, poginuo je 25-godišnji I. B. iz Zatona.

Osobni automobil dubrovačkih registarskih tablica noćas je sletio u more oko 1.55 sati u Staroj Mokošici u Mirinovu. Jutros je izvučen automobil u kojemu je bilo tijelo nesretnog vozača.  Cesta je zatvorena od 7.46 za sav promet, piše Dubrovački dnevnik.

Policija je krenula u potragu nakon što je majka ranije prijavila nestanak sina.Prema također neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika temeljenog na izjavama svjedoka nesreće, automobil je pretjecao i svjetla su odjednom nestala.

Odmah je pozvana policija koja je započela potragu.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Prometne policije koji će obaviti očevid, pripadnici Specijalne policije, ronioci, Hitna služba koja je odmah pozvana kao i vatrogasci.

>> Auto sletio s autoceste A3, ozlijeđene 4 osobe

>> Vozimo brzo, pijemo isto, ali se više drogiramo

Komentara 2

JU
jura1985
10:49 08.11.2014.

Grozno

HU
humagum
11:26 08.11.2014.

prometnica ravna .... ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije