Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Istri

Autom skliznula s kolnika i poginula na cesti Paz-Boljun

Boljun: Teška nesreća u Istri, poginula vozačica
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/9
11.04.2019.
u 16:42

Vozačica, koja je bila sama u vozilu, poginula je na mjestu događaja a požar je ugašen brzom intervencijom pazinskih vatrogasaca

Vozačica osobnog automobila "peugeot 107", 52-godišnjakinja iz Svete Nedelje u Istri poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 12.30 sati dogodila na županijskoj cesti Paz-Boljun na Pazinštini, izvijestila je istarska policija.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Vitasović, nesreća se dogodila kada je vozačica peugeota u jednom trenutku, iz još neutvrđenih razloga, izgubila nadzor nad vozilom koje je skliznulo s kolnika i zapalilo se.

Vozačica, koja je bila sama u vozilu, poginula je na mjestu događaja a požar je ugašen brzom intervencijom pazinskih vatrogasaca.

Uz djelatnike policije na mjestu događaja je i nadležni državni odvjetnik koji obavlja očevid.

Komentara 4

Avatar Tračalo
Tračalo
19:37 11.04.2019.

ženska posla

PA
paleontolog
17:22 11.04.2019.

pa vi vozite autice od pol kvadrata

PR
predator57
17:49 11.04.2019.

Nisu krivi autići od pol metra, već nenaviknuta navožnju istarskim cestama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije