Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNI APEL

Autom prešao preko nogu invalidu i pobjegao. Obitelj traži svjedoke nesreće

Policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/3
28.12.2019.
u 11:31

PU zagrebačka potvrdila je kako su dobili dojavu o nesreći i da još uvijek utvrđuju okolnosti nesreće.

Obitelj muškarca s poteškoćama u kretanju, kojem je automobil u petak prešao preko nogu i pobjegao, uputila je javni apel javnosti. Naime, preko društvenih mreža uputili su molbu svjedocima prometne nesreće da se jave. 

- Rekao je da će otići na hitnu ako noga počne oticati. Uglavnom je bio u šoku jer se to jako brzo sve odvilo, nije se ni snašao... Očekivao je da će osoba stati i izaći iz auta, ali to se nije dogodilo - ispričala je njegova kćer Dnevniku. 

Kako je riječ o umirovljeniku s malom mirovinu koji si ne može platiti popravak kolica, obitelj se obratila javnosti i zamolila za pomoć. Ozlijeđenom muškarcu nakon nesreće pomogli su dostavljači koji su bili u blizini. PU zagrebačka potvrdila je kako su dobili dojavu o nesreći i da još uvijek utvrđuju okolnosti nesreće. 
 

Ključne riječi

Komentara 8

ST
starababa
12:26 28.12.2019.

Najvažnije od svega , gdje i kada se to desilo niste napisali ! Vrlo kvalitetno novinarstvo !? Gdje su Bandićeve kamere ?

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:08 28.12.2019.

Kaj se čudite? U ovom korumpiranom Neverlandu, uz trulo krivosuđe, čovjek nas je samo poštedio troškova procesuiranja. Unaprijed zna da mu nitko ništ nemre...et voilà! Welcome to Croatia!

PR
prajdali100
16:30 28.12.2019.

Ovo je " ušlo u modu",vozilom udariti pješaka pa pobjeći.Za to treba propisati bezuvjetnu kaznu zatvora !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije