Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Petrinji

Autom naletio na radnika Komunalca i slomio mu nogu

Golfom udario Komunalac
Foto: Antun Petračić/VLM
1/3
07.09.2011.
u 12:06

Skupljao je kućni otpad i stajao je na stubi kamiona za smeće, u čiju je lijevu stranu VW golf izravno udario

Radnik Komunalca Stevo N. (49) teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila u petrinjskoj Drugoj ulici.

Skupljao je kućni otpad i stajao je na stubi kamiona za smeće, u čiju je lijevu stranu VW Golfom sisačkih registracijskih oznaka izravno udario 20-godišnji J. B. Radniku je slomljena desna noga, a hitna pomoć prevezla ga je odmah u bolnicu. Policija će utvrditi kako je mladić iz Slatine, vozeći iz smjera gradskoga središta prema Sisku, udario u vozilo.

Ivica B., drugi radnik na utovaru otpada, stajao je s desne strane kamiona, a jak udarac iznenadio je i vozača Ivicu P.
– Našem zaposleniku noga je operirana u Sisku. Kamion je oštećen, popravit ćemo ga u vlastitoj radionici – rekao nam je Pejo Trgovčević, direktor Komunalca Petrinja, koji je odmah po dojavi dojurio na mjesto nesreće.

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:28 07.09.2011.

to samo se dešava u našem podmićenom sudstvu ..evo svježi primjer iz međimurske županije ,...u ponedeljak je pristupio sucu za prekršaje čovjek koji je već uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola,,na sud je krenuo sa smiješkom jer je znao da će kazna i ovaj put biti mizerna iako je policija nedvojbeno utvrdila prisustvu alkohola 1,58 promila i još ka tome nije bio vezan ...no čovjek ima prijatelja suca zvanog Enc koji je sa sutkinjom koja vodi taj slućak Ajom sve dogovorio ...čovjek je prošao sa kaznom od 1000 kuna ,,no koliko su dobili suci Enc i Aja ostaje tajna....

1J
1japan
12:23 11.09.2011.

ferdo i tome će ubrzo kraj ali biće problema sa takvim sucima jer neče moči shvatiti da im je došao kraj. sa eu se neće a pogotovo sudstvo moči zajebavati..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije