Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brzina

Autocestom kod Broda Talijan jurio 230 km na sat

brzina,
MUP/Arhivska fotografija
09.01.2012.
u 12:58

Talijan je kažnjen novčanom kaznom od sedam tisuća kuna i zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci

Čak 233 kilometra na sat iznosila je brzina kojom je 20-godišnji talijanski državljanin u nedjelju oko 14.30 sati sa svojim Mercedesom projurio autocestom A3 Bregana – Lipovac u blizini Slavonskog Broda. Talijan je kažnjen novčanom kaznom od sedam tisuća kuna i zaštitnom mjerom zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci.

Komentara 3

VI
Vito
08:32 10.01.2012.

Zašto nije policija zamijenilamotor tako brzom vozilu prilikom ulaska u Hrvatsku \"fičekovim\" motorom? Pa da onda vidimo bi li \"Mercedes\" mogao tako brzo voziti... Ali ne, policijase mora iživljavati pa je zato i kupila sebi skupe i brze aute kakoako bi se moga \"opravadano\" naganjati po autoputu... Ovasnimkanadzorne kamere samo dokazuje kako \"presretači\" uopće nisu potrebni... Koliko se moglo kupiti nadzornih kamera za samo jednog \"presretača\"?

IK
Ilija Kobac
09:54 10.01.2012.

Dosta \"inozemaca\" kada dodju tu misle, tu nema zakona,pravila... ja sam ovdje car!!!

AD
adrian1
10:53 10.01.2012.

kad se provezem od Rijeke do Zagreba takvih sretnem barem desetak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije