Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na cesti

Na autocesti A2 kolona duga oko 2,5 kilometra

autocesta kolona
Matija Topolovec/PIXSELL/Ilustracija
12.06.2017.
u 08:23

Iz HAK-a su također izvijestili da su zbog povremenih ciljanih graničnih kontrola i pojačanog prometa moguća čekanja na pojedinim graničnim prijelazima

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni radova između Zaprešića i Jankomira, prema Zagrebu se vozi u koloni od oko 2,5 kilometra, izvijestio je danas ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Danas od 9 do 9,15 sati te od 20 do 20,15 sati, zbog građevinskog miniranja, zatvarat će se izlazi s riječke obilaznice na čvoru Rujevica.

Na A1 zbog redovnog održavanja tunela Mala Kapela, vozi se jednim trakom u smjeru Dubrovnika, uz ograničenje brzine 60 km na sat. Predviđeno vrijeme trajanja radova je do 18 sati.

Na A4 Goričan-Zagreb kroz tunel Vrtlinovec prema Zagrebu vozi se jednim trakom, zatvoren je ulazni krak čvora Kraljevečki Novaki iz smjera Sesveta i Dugog Sela (istoka) u smjeru čvora Ivanja Reka (zapada). U zoni radova čvora Kraljevečki Novaki u oba smjera prometuje se suženim kolnikom. 

Zbog povremenih ciljanih graničnih kontrola i pojačanog prometa moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana (kolona oko 2 km).

Zbog radova na graničnom prijelazu Županja u oba smjera povremeno se vozi usporeno, a teretna vozila dodatno otežavaju protočnost putničkog prometa.

Granični prijelaz Harmica (SLO) zatvoren je za teretna vozila teža od 7,5 t.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentara 4

DE
dedač
10:46 12.06.2017.

mišljenja sam da bi HAC trebao umanjiti cijenu cestarine za onoliko kilometara koliko se ja kao vozač na auto cesti zbog njihovih radova NE mogu voziti 130 km na sat a to masno platim!

DU
Deleted user
09:12 12.06.2017.

Po Zagrebu gužve zbog utrka, na granici zbog kvazi lova na teroriste, a evo i HAC se pridružio. Cijelu godinu nešto planiraju, pa kad vide da su počeli turisti dolaziti, onda promptno zatvore trake i tunele. Jel imamo ministra prometa ili nemamo?

BU
Bubalamala
16:17 12.06.2017.

Naj veće gužve na autocesti prave ophodnje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije