Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Austriji

Autobus pun Hrvata sudario se s autom: 'Udar je bio strahovit'

Policija Austrija
Foto: YouTube
08.04.2014.
u 08:45

Vozač autobusa rekao je da je Mercedes prešao na njihovu stranu ceste i "strahovito se zabio" u autobus. Austrijanac koji je vozio Mercedes, 35-godišnjak, preminuo je u bolnici.

– Žalostan sam jer je iza tog čovjeka ostalo dvoje djece – kazao je 34-godišnji vozač autobusa Hrvoje Perolić koji se u noći na petak u Radstadtu pokraj Salzburga s autobusom hrvatske prijevozničke tvrtke sudario s Mercedesom u kojem je poginuo vozač, pišu 24 sata.

– To je strašno. Ne daj Bože nikome. Udar je bio strahovit. Osjetio sam jaku bol u ruci i nozi – kazao je Perolić koji je te večeri u autobusu na liniji FrankfurtVukovar prevozio 27 putnika.

Objasnio je da je Mercedes prešao na njihovu stranu ceste i "strahovito se zabio" u autobus.   Austrijanac koji je vozio Mercedes, 35-godišnjak, preminuo je u bolnici.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Nesreća s teretnjakom na obilaznici, promet usporen

>>Autom usmrtio 81-godišnjeg pješaka u Jagodnjaku

Komentara 10

JU
jujo
13:41 08.04.2014.

Ne nisu bili samo Hrvati tu su bili i Kroate i schlus !!!!

CA
cro army
20:06 08.04.2014.

Da Hrvati su bili kome to smeta nek se pusi ili je trebalo pisat GRADJANI?Prokleti yugokreteni

KA
karambita
12:37 09.04.2014.

Novinaru, najprije se informiraj pa onda pisi...vozac autobusa je bio Andjelko, a vozac mercedesa je poginuo na mjestu nesrece....kakova bolnica, kakovi bakraci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije