Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod nuštra

Autobus pretjecao kombi pa udario u auto - sletjeli s ceste

crikveni;ka hitna, hitna (1)
Goran Kovacic/PIXSELL
16.12.2012.
u 14:24

U trenutku pretjecanja autobus je naišao na zaleđen dio kolnika gdje je prednjim krajem udario u osobni automobil marke Citroen C-4,

VINKOVCI – Dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u 6.30 sati na državnoj cesti između Vinkovaca i Nuštra. Ozljede su zadobili 58-godišnji vozač osobnog automobila kao i 54-godišnja hrvatska državljanka s prebivalištem u Belgiji koji su se nalazi u osobnom automobilu. Prema navodima policije do nesreće je došlo kada je sutobus marke Man pulskih registracijskih oznaka, a kojim je upravljao 49-godišnji Puljanin, dolaskom u neposrednu blizinu mjesta prometne nesreće započeo pretjecati kombi vozilo marke Volkswagen transporter, a kojim je upravljao 29-godišnji Vinkovčanin u istom smjeru.

U trenutku pretjecanja autobus je naišao na zaleđen dio kolnika gdje je prednjim krajem udario u osobni automobil marke Citroen C-4, vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera (Nuštar-Vinkovci), upravljao 58-godišnji Vukovarac. Uslijed udara, vozači su izgubili nadzore nad vozilima tako da je autobus sletio s kolnika u jedan odvodni kanal, dok je vozač automobila sletio u odvodni kanal s druge strane ceste.

Protiv 49-godišnjeg vozača autobusa, dostavlja se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije