Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvala nesreću

Autobus naglo skrenuo i zabio se u kamion da ne bi pregazio staricu

Kina,nesreća,starica
Foto: Reuters Screenshot
1/4
06.11.2014.
u 13:07

Ozlijeđeno je ukupno 11 ljudi, uključujući staricu koja je zadobila višestruke prijelome

Deset putnika jednog autobusa u kineskom Chongqingu zadobilo je ozljede u nesvakidašnjoj nesreći koju je jučer uzrokovala jedna starije žena. Ona je, javlja Reuters, prelazila prometnu cestu ne osvrćući se na vozila niti na autobus koji joj je dolazio u susret.

Kako je ne bi pregazio, vozač je u posljednji tren autobusom naglo skrenuo ulijevo te se zabio u kamion koji je dolazio iz suprotnog smjera. Autobus se zatim zarotirao, oborio staricu koja je zadobila višestruke prijelome i potom udario u drugi autobus. Promet na cesti odvijao se otežano nekoliko sati nakon nesreće.

>>Poginule na Noć vještica: Jureći autom pregazio tri 13-godišnjakinje pa pobjegao

>>Vozeći unatrag udario i srušio pješakinju (78)

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
17:44 06.11.2014.

Umjesto da pregazi staricu taj je shebo 10 ljudi u autobusu i to namjerno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije