Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća

Auto izletio s ceste kod Bjelovara, liječnici se bore za život djeteta

udario u stup
Anđelko Suhodolčan/Pixsell
09.10.2011.
u 11:55

Iz neutvrđenih razloga na ravnom dijelu ceste, na putu iz Bjelovara prema naselju Babinac, 53-godišnjakinja skrenula je ulijevo te udarila u betonski električni stup.

Troje ljudi teško je ozlijeđeno nakon izlijetanja osobnog automobila s ceste u u Ivanskoj kraj Čazme u nedjelju oko 3.45 sati ujutro, pišu 24sata.

Ozlijeđeni su nakon nesreće prevezeni u bjelovarsku bolnicu. Liječnici su zatim utvrdili kako 4-godišnje dijete ima ozlijede opasne po život pa je prevezeno u zagrebačku Kliniku za dječje bolesti. Teško su ozlijeđeni i 53-godišnja žena i njen sin (36).

Iz neutvrđenih razloga na ravnom dijelu ceste, na putu iz Bjelovara prema naselju Babinac, 53-godišnjakinja skrenula je ulijevo te udarila u betonski električni stup. Pretpostavlja se da je umor uzrokovao nesreću.

Komentara 2

RE
retrovizor
12:02 09.10.2011.

a stvarno je teško sletjeti s naših cesta,rasvjete nema,stupići se ne vide i tak dalje!!! a drugo: treba biti objektivan i priznati sam sebi da nisi sposoban za vožnju i još pogotovo za nočnu..žao mi je djeteta i želim mu od srca brzi oporavak!!!

MO
modovisisajteMaraschino
21:50 09.10.2011.

a koliki voze bez svjetala i sa celestonke gumama i onda jos nagaze preko ogranicenja debelo.... ne znam okolnosti nesrece ali nekad moram tocno u grabu ici da izbjegnem budale koje jure cestama. tko zna mozda je i vozacica morala slicno napraviti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije