Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loš sustav
Povratak na članak

Autizam: Zbog propusta dječak završio na psihijatriji


Živim u nadi da će se pronaći način da izbije njegova dobra strana, ima pravo na svoje mjesto pod suncem, kaže majka

Komentari 6

PR
preciousovia39
21:59 13.11.2016.

Zdravo, To je informirati širu javnost da je gđa Precious Ovia, privatni zajam zajmodavac ima otvaraju financijsku priliku za svakoga u potrebi bilo koje financijske pomoći. Dajemo kredit na 2% kamatne stope za pojedince, poduzeća i tvrtki pod jasnim ii razumljivim uvjetima i stanju. kontaktirajte nas danas putem e-maila na: (preciousovia39 @ g mail .com)

VL
BH
bhest
12:00 24.07.2012.

Da dječačić kojim slučajem ide u OŠ Bukovac u Zagrebu, do sada bi mu već kožu oderali ili ga razapeli u dvorištu, a mami poslali račun za troškove. Za ovakve slučajeve bez premca najgora škola u Zagrebu. Gospođi puno sreće, zdravlja, živaca i financijskih mogućnosti da uspije u svom iskrenom i bezuvjetnom trudu da pomogne svom djetetu.

VL
TI
tinatom
12:19 24.07.2012.

Aposlutna sramota društva. Oni nemaju resurse pa tko zna koliko djece je stigmatizirano i nema adekvatnu njegu. A kad jednom jedno od njih nekog udavi, pitat ce se zasto. Draga majko, svu vam srecu zeli, u vasoj borbi i nikada nemojte odustati za svoh sina. Biti majka najljepsa je i najteza stvar na svijetu, ali vrijedi svakog osmjeha naseg sunca.

VL
IV
Ivo34575
13:07 24.07.2012.

to je cijena života u ovoj usranoj državi..

VL
OB
-obrisani-
15:33 24.07.2012.

U ovoj državi Vlada i vladina Ministartsva i ustanove nikad nemaju nadležnost nad nekim ili nečim, tek kada se dogode shranja onda se osnuje Povjerenstvo i pojeo vuk magare. U pitanju je ljudski život ne samo djeteta nego i majke.

VL
AM
AmoReVera
07:51 25.07.2012.

Kao otac 24 godišnjeg mladića s autizmom, sudionik kalvarija odrastanja i prolaska kroz pubertet smatram da je uistinu vrijeme da samoživi, maksimalno birokratizirani odnos konačno ustupi mjesto UN konvenciji o pravima invalida koju je naša Vlada davne 2007. potpisala a Hrvatski sabor ratificirao.. Centrom za autizam Zagreb treba se konačno pozabaviti resorno Ministarstvo i provesti reorganizaciju ustanove koja je postala sama sebi svrha.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.