Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imamo stari vozni park
Povratak na članak

Zajednica poduzetnika predlaže subvencije: Auti na kredit bili bi jeftiniji i 3500 €

Inicijativu je pokrenula Zajednica poduzetnika i obrtnika HDZ-a, a podržao ju je i resorni ministar prometa Oleg Butković

Komentari 8

HR
Hrabraja
13:31 30.10.2016.

Problem je u nametima na vozila, a ne u cijeni istoga. Jedan auto kupimo sebi a jedan drzavi.

VL
Avatar NikadRobom
NikadRobom
13:26 30.10.2016.

Naci ce oni nacina da nadoknade tu milostinju ako uopce do toga dode.Kada je bilo koja vlada davala nesto obicnome puku?

VL
DU
Deleted user
13:56 30.10.2016.

Ja zaista ne razumijem ovaj tekst ? U uvodu u članak spomenete stare aute i građane koji si ne mogu priuštiti novi auto jer nemaju sredstva da plate taj auto. A onda spominjete poduzetnike i to ne bilo koje poduzetnikee nego one iz hdz-a. Znači poanta cijelog članka jer da bi neko dobio privilegije od sadašnje vlasti, a oni građani koji nemaju para za nove aute i dalje neće imati para za nove aute jer te privilegije će imati samo " poduzetnici " dok oni koji rade za te " poduzetnike " i dalje neće imati para za novi auto.

VL
Avatar Frano1
Frano1
08:46 31.10.2016.

Neka smanje naknade za uvoz - unos pa će ljudi kupovati bolje i novije automobile. Je li normalno da je kod nas naknada skuplja nego i u jednoj zemlji EU kao i u državama iz okruženja?

VL
SI
sinkić
13:40 30.10.2016.

opet bi nas uvalili u kredite, e neće ići da 5 godina radim za lim i na kraju taj lim prodaš za 1000e, dosta je prevara.

VL
CR
crocro
07:42 31.10.2016.

Koji je Hrvatski problem? Kada postoji ikakav signal da bi građanin mogao bolje živjeti, država je uvijek pritegnula uzde da se to ne dogodi. Zato i nema napretka u standardu građana. A prostora za napredak standarda itekako ima. Onda se pitamo zašto je standard građana Njemačke veći, Austrije, Italije, Francuske, Belgije, Irske, Norveške, Švicarske? Zato što oni polažu računa za dobrobit građana a ne ogromni državni aparat i birokraciju koju treba namiriti, na razne namete koji zaustavljauju napredak ljudi. Ako se kod nas dogodi da nešto smanje u korist građana, odmah to nadoknade na drugim nametima samo da građanima ne bude bolje. Zato imamo osjećaj da stalno stojimo na istom mjestu i nikako da dosegnemo standard samo dio europskih zemalja koje sam nabrojao. Dok se to ne dogodi ne možemo očekivati boljitak i više novca u džepu. Zato postoji osjećaj da država ne može zamisliti da bi se novac mogao skupljati u džepu građana već samo i jednostranmo u državnoj blagajni. Nadajmo se da će se od aktivnosti ove vlasti početi događati neke promjene za boljitak građana. A to tek moramo vidjeti.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
14:11 30.10.2016.

Ovo je cirkus, uvijek predlazem bavarski model oćeš po pitanju vjeronauka ili poduzetnika. To treba kopirati, sto izmisljati toplu vodu? Nije problem u meni i slicnima meni nama ne treba mutna voda da bi ulovili ribu šroblem je u ostacima bivseg sustava , mentalnim komunistima i sličnim cirkusima. Njima ako voda nije mutna nema ulova.

VL
SU
sudac21
00:22 31.10.2016.

A mi pomislili da predlažu razvoj autoindustrije (Rimac automobili i Doking) a oni predlažu još više uvoza. Idi..oti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.