Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijeti joj izgon

Austrijskoj Hrvatici (42) koja ljubi 14 godišnjaka prijeti izgon

policija
AFP/Pixsell
13.11.2010.
u 12:51

Dječak se o zabranjenoj ljubavi povjerio očuhu Stefanu U., koji je Renatu prijavio policiji. Trenerica je odmah dobila otkaz u rukometnom klubu.

WIENER NEUSTADT – Pod naslovom „Seks – trenerici prijeti izgon iz zemlje“ i podnaslovom „Policija za strance provjerava slučaj – Čunovata ljubav u opasnosti“ austrijski dnevni list Österreich piše da Hrvatici Renati Č. (42), koja godinama živi u Austriji i koju je u srijedu sud u Wiener Neustadtu pravomoćno osudio na 22 mjeseca uvjetne zakonske kazne s rokom kušnje od tri godine zbog spolnog odnosa s 13-godišnjim Erwinom U. prijeti - stečaj, rastava braka i izgon iz Austrije.

>>Renata Č. (42) i 14-godišnji dječak žele živjeti zajedno

Isti izvor navodi da je bivša rukometna trenerica kluba „ZV –McDonald s“ u Wiener Neustadtu kod koje 13-godišnji učenik očito nije trenirao samo rukomet, obzirom da je Hrvatica, došla pod lupo autrijske Policije nadležne za strance.

Policija ima uglavnom zadaću, piše austrijski dnevnik, da kod doseljenika koji se ogriješe o zakon, provjeri „Mjeru integracije“ u austrijsko društvo.

Nadsavjetnik Policijske direkcije u Željeznom (glavni grad austrijske pokrajine Gradišće) Karl Killian je već zatražio od Suda u Wiener Neustadtu, sudski spis o „slučaju Renate Č.“.

„Da li žena mora računati na izgon, ne može se trenutačno procijeniti“, piše Österreich i dodaje kako je Renata u međuvremenu promijenila adresu stanovanja, pa policijski djelatnik Killia, vjerojatno neće biti nadležan za njen „slučaj“.

Kao razlog selidbe navodi se da zaljubljena 42-godišnja Hrvatica već tri mjeseca nije platila najamninu vlasniku stana, koji je već angažirao svog odvjetnika.

„Stalno mi je govorila kako treba novac za svoj sportski dućan u Wiener Neustadtu“, rekao je vlasnik stana, ustvrdivši kako je dućan uglavnom zatvoren.

Austrijski dnevni list piše da Renata ima „loše karte“ ne samo kad je u pitanju zaposljenje nego i kod razvoda braka, kao majka dviju kćeri, koje su starije od njenog u međuvremenu 14 godišnjeg „dečka“ s kojim planira zajedničku budućnost.

Rukometna trenerica krajem prošle godine započela je vezu s 29 godina mlađim Erwinom, koji je tada imao 13 i trenirao u njezinom klubu. U veljači, pet mjeseci prije nego što je dječak napunio 14 godina, par je postao intiman.

Dječak se o zabranjenoj ljubavi povjerio očuhu Stefanu U., koji je Renatu prijavio policiji. Trenerica je odmah dobila otkaz u rukometnom klubu.

U Austriji je maloljetnicima dopuštena veza od njihove navršene 14. godine.

Erwinova majka, za razliku od očuha, odobrava njihovu ljubav.

Renata i Erwin, koji fizički izgleda starije i zrelije od svojih vršnjaka, nemaju zajednički dom. On živi sa majkom, a ona sa suprugom od kojeg se trenutno razvodi.

„Sa 42 godine čovjek još ima snove. No, upitno je koliko će dugo 14-godišnjak u njima htjeti sudjelovati?“, zaključuje Österreich, uz opasku, kako su se na ljubavnom nebu neobičnog para pojavili crni oblaci.

Komentara 206

OB
-obrisani-
23:31 13.11.2010.

Želim ti svako dobro u životu Marsijanec!

OB
-obrisani-
00:15 14.11.2010.

kako god,kako da nadjem ovu renatu na FB,pitao bih je da mi bude prikatelj.

OB
-obrisani-
01:21 14.11.2010.

verice, tup - tup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije