Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klagenfurt
Povratak na članak

Austrijsko državno odvjetništvo istragu Hypo banke proširilo i na Zagorca

Glasnogovornik Državnog odvjetništva Helmut Jamnig je rekao kako istražitelje prije svega zanima uloga Zagorca i Oblaka u pronevjeri, istaknuvši da bi se istraga mogla proširiti i na sudjelovanje u prijevari.

Komentari 6

DO
doktorica
09:37 04.03.2010.

Zagorec je smo koristio politiku za svoje bogaćenje i makinacije kad nije bilo neke kontrole a sve zavijeno u plašt rodoljublja i \"žrtvovanja\" za narod.Mnogi pravi rodoljubi su stradali u ratu i žrtvovali se za svijetle ciljeve bez da su tražili novac za to dok su ovakovi opljačkali vlastiru domovinu i svoje usluge stostruko naplatili.

VL
OB
-obrisani-
00:22 04.03.2010.

KATOLICKI SVECENICKI MAFIJASU VRACAJ MILIONE! Ovo je sramota za Katolicku Crkvu i cijelu Hrvatsku.DAVAJ SADA SIROMASNIMA BITANGO POPOVSKA!

VL
OB
-obrisani-
00:44 04.03.2010.

nego je greska nasíh \"antifasista\" je u tome, cá su tribali pustiti Zagorca da dovrsí zapocéte Objekte i da ih stavi u funkciju, ....ovako niko nima nikakove koristi...(osim udbasí -politicke), a ti zapoceti objekti u gradnji cé ubrzo biti ruglo , deponij za skupljanje narkomana u gradovima......

VL
JA
jankoprekobrda
01:15 04.03.2010.

Jeli to onaj Oblak sto je sagradio prvi Golf teren u Savudriji i onaj najluxsuzniji hotel u Istri??

VL
Avatar Castro
Castro
10:38 04.03.2010.

Necu necu dijamante..... pitate li se dali ovo sudjenje vec malo dugo traje!!? Na kraju ce biti....\"pojeo vuk magare\"

VL
OB
-obrisani-
12:51 04.03.2010.

Dobro je da Austrijsko pravosuđe kopa li kopa po hipo banci,nestali su novcu austrijskih poreznih obaveznika zato austrijanci i kopaju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.