Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesto zločina

Austrijski sudac: Fritzlovu kuću trebalo bi što prije srušiti

Joseph Fritzl
AFP
09.11.2010.
u 17:12

Zbog mračne prošlosti siva betonska zgrada u Amstettenu teško će naći kupca. A i bolje da je nema, rekao je sudac Sonnleitner

Zgradu u kojoj je Josef Fritzl zlostavljao vlastitu kćer i djecu koju mu je kći rodila trebalo bi srušiti. Izjavio je to pokrajinski sudac Markus Sonnleitner koji se bavi dugovima zatvorenoga Fritzla, javlja Reuters.

- Zbog mračne prošlosti siva betonska zgrada u Amstettenu teško će naći kupca. Mislim da bi je trebalo srušiti. A i bolje da je nema - rekao je.

Čelnik općinskoga građevinskog ureda u tom mjestu rekao je da bi se rušenje teoretski moglo izvesti jer u toj zgradi više nitko ne živi.

Ključne riječi

Komentara 3

UT
utatica
23:12 09.11.2010.

monster

OB
-obrisani-
17:59 09.11.2010.

To je EU. Nema nikakav moral. Bitno je da po zakonu ima pravo. Jer na papir stane svaka glupost.

OB
-obrisani-
18:11 09.11.2010.

evropa bez obraza.Bitan im je samo profit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije