Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPAD
Povratak na članak

Austrijski ministar: 'Džihadist nas je savršeno obmanuo, bilo je propusta u službama'

Austrijske vlasti uhitile su 14 ljudi nakon napada. Svi su u dobi između 18 i 28 godina i imaju migrantsko porijeklo. Neki od njih imaju strano državljanstvo.

Komentari 4

JO
jorgen
19:15 04.11.2020.

Kakva "reintegracija džihadista u društvo" ? NEMA REINTEGRACIJE. Ili doživotni zatvor ili smrtna kazna! Životinje koje ubijaju djecu, ljudima čupaju srca i sijeku glave ne zaslužuju živjeti! Točka! Krv je na rukama svih onih koji glade po glavi ova čudovišta! Od soro.sevih udruga, preko medija do političara!

VL
RO
roland
18:44 04.11.2020.

Teško je s islamskim fundematilistima. Puno je onih koji nemaju što izgubiti, a rado je postati džihadisti da zbrinu obitelj. Neće biti lako u Europi, Americi, pa i u nekim azijskim zemljama.

VL
VI
vidigal
01:00 05.11.2020.

muslimani se nikad nece prilagoditi europskom nacinu zivota, njima ovdje nije mjesto

VL
BF
bf22
18:09 05.11.2020.

obmanuli ste sami sebe,bajkama o nekakvoj multikulturalnosti,a pred nosom su vam bujali kriminal,prodaja droge,islamizam...pitajte sada svoje "udruge civilnog društva" i slične parazite i samoproglašene moralne veličine u čemu je problem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.