Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa pokazala
Povratak na članak

Austrijski birači spremaju osvetu korumpiranim političarima

Od 31 posto anketiranih koji već sada najavljuju promjenu svog dosadašnjeg izbornog ponašanja, 6 posto njih smatra da izbore treba bojkotirati.

Komentari 8

PO
podravacc
16:17 13.08.2012.

a šta bi tek onda kod nas trebalo napraviti?????

VL
SP
spartak
16:34 13.08.2012.

@podravac Što bi kod nas trebalo napraviti? Bojkotirati izbore KOMPLETNO! Oni će dakako složiti Sabor i vladu i s 1000 glasova, ali bojkotom ćemo im poslati poruku: OD.EBITE. NE TREBAMO VAS.

VL
LI
Livi
17:09 13.08.2012.

Bojkotom izbora se tesko nesto dobiva. Poltroni ce uvijek izaci na izbore a kojekakve izborne komisije ce proglasiti izbore valjanim i instalirati one za pobjednike koji su dobili 35% od ukupno 50% izaslih na izbore. Tako je kod nas stranka koja po anketama (HNS-a hrvatska nenanordna stranka) sa samo 3% rejtinga dobila na upravljanje poduzeca s milijunskom vrijednoscu.

VL
UK
Ugo Kajvez2
17:17 13.08.2012.

Smiješno, .............. maknut će jednu garnituru lopova i zamijenit će ih drugom garniturom ............. kao u hrvatskoj ............ !!?? ............. sve je to farsa ..........

VL
OX
oxymoron
17:22 13.08.2012.

Malo gdje se toliko krade kao u Austriji. nNije ni cudo da je Sanader zbrisao u Austriju, ipak je tu zanat pekao, a i lovinu dijelio. Jedina je razlika da je drustvo opcenito toliko bogato pa to sve lakse podnese,, a krade se konstantno ali u manjim 'kolicinama' nego kod nas. Kod nas kad krenu ne znaju stati...

VL
TM
tesla moj ponos
17:42 13.08.2012.

Austrija je postala stvarno veliko leglo korupcije na radost naših političara koji su preko nje izgradili svoja lopovska carstva ! Austro Ugarsko ???

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
18:36 13.08.2012.

Re: Austrijski birači spremaju osvetu korumpiranim političarima Političari im se samo slatko smiju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:40 13.08.2012.

ja bih molio onu tablicu stupnja korumpiranosti zemalja u svijetu.. navondo da finska, austrija, amerika, sve te zemlje zauzimaju jako visoka mjesta kao najmanje korumpirane. patria je pokazala kako se to radi. slučah helikoptera augusta je pokazao kako to rade belgijanci i ostali. slućaj enron i nabava vojne opreme u americi je pokazao kako to rade amerikanci. zar nama smije netko nešto prigovoriti?! uostalom, cijeli istočni lager je naučio zanat korupcije uptavo od zapada! tk oih je nudio novcima na privatne račune nego zapadnjaci?! ali, odete u njemačku, i pokušajte dobiti neki posao javnom natječaju... recimo, neko gradilište a da ga financira grad, ili lokalna samouprava... da vidimo, kolko će firmi koje nisu iz njemačke dobiti posao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.