Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIJUMČARI KORISTE RAT U UKRAJINI
Povratak na članak

Austrijske vlasti zabrinute zbog navale migranata s istoka na svojoj granici

Prema izvješću austrijskog MUP-a prošle je godine otkriveno 41.612 ilegalnih migranata, što je treća najveća vrijednost u proteklih deset godina. Jedino ih je bilo više u vrijeme izbjegličkog vala u Europi 2015. i 2016. godine. Kako sada stvari stoje, u prvih pet mjeseci ove godine broj migranata je ponovno u uzlaznoj putanji.

Komentari 4

DU
Deleted user
14:17 21.06.2022.

Ako bih ja otišao u primjer saudijsku Arabiju bez nikakve dokumentacije ili tek tako vjerojatno bi me vratili natrag ili strpali u zatvor

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:33 21.06.2022.

tako smo mi trebali napraviti kad su njihove banke počele imigrirati kod nas. znate kolke su kamate lupale nama, a kolko svojima austrijancima doma? nekako se ova globalizacija vraća ko bumerang onima koji su je tolko reklamirali.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
13:21 21.06.2022.

napunili su se doktorima i inženjerima pa nema ulaza za istočne Slavene

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.