Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovenski Dnevnik
Povratak na članak

Austrijska Supernova kupuje neke Mercatorove nekretnine

Direktor Mercatora Tomislav Čizmić izjavio je prije nekoliko mjeseci da bi Mercator monetizacijom i prodajom poslovno nepotrebne imovine mogao ukupno dobiti 300 milijuna eura, ali da se s prodajom "neće žuriti".

Komentari 7

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:44 03.10.2018.

Najbolje sve pokupovat slovensko kako bi nestali s zemljopisne karte a u toj se maloj državici zaustaviš jedino kad te probavna stisne ili ako zbog zavoja šaltaš iz četvrte u treću pa shvatiš da si nakon Italije a prije Jadranskogg mora u nekoj " iks " državici 😂

VL
RI
rightside
18:16 02.10.2018.

a kome love ta ide, borg grupi i anemiji ili onom u london kao "posudba" jer sad jadan ocito nema vise love,ni za strik kupit,,)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.