Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESKALACIJA

Austrijska policija zaustavila Hrvata. Rutinska provjera završila je posve neočekivano

Coronavirus - Start Lockdown in Austria
Karl-Josef Hildenbrand/DPA
13.04.2022.
u 08:40

Policija je privela muškarca i prebacila ga u policijski pritvorski centar Villach

Rutinska provjera prometa u Villachu u Austriji u ponedjeljak poslijepodne eskalirala je posve neočekivano. Policijska ophodnja je zaustavila oko 15:20 u ponedjeljak 40-godišnjeg vozača iz Hrvatske zbog prometnog prekršaja.

Muškarac je tijekom provjere postao izrazito agresivan i počeo je tući policajce koji su intervenirali. Policija je privela muškarca i prebacila ga u policijski pritvorski centar Villach, javlja Fenix-magazin.

 U napadu su dvojica policajaca tako teško ozlijeđena da su morali odstupiti s dužnosti.

VIDEO: Neutješna majka oplakuje sina čije su tijelo pronašli u šahtu kraj Kijeva

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Ororo
Ororo
09:36 13.04.2022.

opet novine pisu nacionalnost prestupnika ako samo ima hrvatsku domovnicu. da nije ipak hrv. brazilac? a gdje su inicijali ili fotka toga "hrvata"?

DM
divlja_macka
08:39 13.04.2022.

To su nasi momci kad odu na zapad ali u njima ostalo sve balkansko..Sad ce balkanceros platit desetine tisuca eura kazne..Na zapadu isto ne maze .Austrijancu ili njemcu ne smjes ubrat list sa drveta samo te po dzepu udaraju..Sad ce naucit.

VO
vorda400
17:23 13.04.2022.

Balkanski krkan otkrio pravnu državu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije