Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačali kontrole

Austrijska policija u kombiju pronašla maloljetne izbjeglice

kombi, izbjeglice
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
01.09.2015.
u 23:05

Rumunjski vozač pobjegao je nakon što je policija zaustavila vozilo u Beču, no kasnije je uhićen

Austrijska policija izvijestila je u utorak da su spasili 24-ero mladih izbjeglica iz Afganistana naguranih u kombiju.

– Automobil je prevozio 24-ero afganistanskih maloljetnika, većinom između 16 i 17 godina. Bili su nagurani u tom opasnom vozilu kao predmeti – rekao je glasnogovornik policije, javlja AFP, a prenosi Zee News.

Rumunjski vozač pobjegao je nakon što je policija zaustavila vozilo u Beču, no poslije je uhićen. Pronađenim Afganistancima nije bila potrebna medicinska pomoć.

Inače, austrijska policija pojačala je kontrole kamiona i kombija nakon što je prošli četvrtak u napuštenom kamionu na autocesti pronađeno 71 tijelo izbjeglica.

>> 50 izbjeglica pronađeno mrtvo u kamionu u Austriji, Merkel: Ovo je upozorenje!

Ključne riječi

Komentara 4

MR
Mr. Right
03:54 02.09.2015.

I sta su sa njima uradili kad su ih vec pronasli ???? Prvo su ih odveli u bolnicu na pregled ,onda su im dali hranu i vodu , poslije toga su ih fino okupali i dali im cistu gardarobu,onda suu doveli sosijalne radnike i borce za ljudska prava oni su im normalno rekli da su dobro dosli ,oni su ih takodje prijavili na Austrijski socijalni servis . Poslije toga ih je sigurno posijetio neko iz Muslimanskog Bratstva i predlozio im da dodju u tu i tu dzamiju . U dzamiji ce ih uciti kako da iskoristavaju slovo zakona i da mrze drzavu u koju su dosli

ST
Startrack
04:02 02.09.2015.

Upravo tako Mr.Right. Kao postigli su nesto. Dasu pustli kombi da dodje do Beca oni bi se sami prijavili na azilj.

NI
nindjago
10:54 02.09.2015.

Uvjek je bilo teško naći ovce u životu,ali kad je nadješ onda je šišaj.SIRIJCI I OSTALI SU JE NAŠLI PA NEK JE ŠIŠAJU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije