Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karoline Edtstadler
Povratak na članak

Austrijska ministrica za EU u razgovoru za Večernji: Države trebaju same vratiti dugove za oporavak

Imam odlične odnose s Hrvatskom, uključujući one na političkoj razini. Dok sam bila državna tajnica u Ministarstvu unutarnjih poslova usko sam surađivala s mojom hrvatskom kolegicom Terezijom Gras.

Komentari 2

GI
gitara1
22:09 07.07.2020.

Najvažnije je zajedništvo i komunikacija ...ali smanjimo dječji doplatak strancima, nemojmo uvažiti troškove odvojenog života, troškove putovanja, njihova djeca,koja rastu bez jednog roditelja,ipak manje zaslužuju nego naša.Najvažnije je zajedništvo i komunikacija, besplatno uzmimo kvalificiranu radnu snagu iz slabije razvijenih zemaljaa i na taj ih način dodatno osiromašimo. Najvažnije je zajedništvo i komunikacija , važna su nam tržišta Balkana, mi smo razvijeniji i svašta im možemo prodati. Najvažnije nam je zajedništvo i komunikacija ali mi ipak prvenstveno gledamo samo svoje interese.

VL
CA
cortesova arkebuza
23:55 07.07.2020.

Gitara1 upravo to,tržište za njihovu bofl robu. U onaj Hervis od smrada ne može čovjek ući. Jadni prodavači koji tamo tade. Smrdi jeftina plastika od bofl robe,treče klase.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.