Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u puli

Austrijanka se poskliznula, pala sa stijene i teško ozlijedila

stijena
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
01.09.2014.
u 12:57

Nesreća se dogodila jučer oko 10.20 sati, a očevidom je, piše istarska policija, utvrđeno da se 32-godišnjakinja pokušala spustiti niz stijenu, visine oko četiri metra

Državljanka Austrije pala je i teško se ozlijedila na Galebovim stijenama u Puli.

Nesreća se dogodila jučer oko 10.20 sati, a očevidom je, piše istarska policija, utvrđeno da se 32-godišnjakinja pokušala spustiti niz stijenu, visine oko četiri metra. U jednom se trenutku poskliznula i pala na stijenu, a potom i u more.

Iz mora ju je izvukao 33-godišnji državljanin Austrije, nakon čega su je vatrogasci i djelatnici Lučke kapetanije prebacili s mjesta događaja do vozila hitne medicinske pomoći. Državljanka Austrije prevezena je u Opću bolnicu Pula, gdje je zbog teških tjelesnih ozljeda zadržana na liječenju.

>>Radnik pao dok je bojao zid i teško se ozlijedio

>>Skakao sa stijene pa za dlaku izbjegao smrt

Komentara 3

LI
liliZG
13:33 01.09.2014.

incident???incident??? incident bi bio da ju je netko gurnuo, ovako u najboljem slučaju nezgoda...

Avatar possibilis
possibilis
22:40 01.09.2014.

Zvuci bolno. I "incident" u naslovu zvuci konfliktno pa se lakse dobiva statistika citanosti. Zelim brz i potpun oporavak austrijanki i novinaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije