Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE VIJESTI ZA HRVATSKI TURIZAM
Povratak na članak

Austrijanci jedva dočekali vijest o popuštanju mjera za Hrvatsku - taman prije produženog vikenda

Današnjom odlukom austrijskog Ministarstva zdravstva Austrija ukida upozorenje o (ne)putovanju u Hrvatsku kao rizičnu zemlju s visokom incidencijom, te istovremeno našu zemlju skida s „B1“ liste COVID-19  rizičnih zemalja i stavlja na „A“ listu, na kojoj se nalaze zemlje s „niskom vrijednosti incidencije“.

Komentari 5

DU
Deleted user
19:36 31.05.2021.

Zakaj ne pišete da Izrael ukida "zelenu putovnicu" jer je potpuno bespotrebna???

VL
EP
Epil
21:51 31.05.2021.

A jakog li ukidanja mjera, a i dalje cjepivo, preboljenje ili testiranje.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
20:16 31.05.2021.

Austrijanci jedva dočekali vijest o popuštanju mjera za Hrvatsku - taman prije produženog vikenda i več sljedeceg vikenda se mogu iz svoje Europe otići Covid-19 zaraziti na domoljubni vanka schengenski balkan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.